10 tips hoe je je tegenstanders kunt afleiden tijdens beer pong

beerpong technieken

10 tips hoe je je tegenstanders kunt afleiden tijdens beer pong

Beer pong blijft een lastig spelletje. In het beste geval kun je hier nuchter bij blijven en proberen te anticiperen op de kapriolen van je tegenstander. Maar hoe kun je je tegenstanders nu het beste afleiden tijdens het spelen van beer pong?

We zochten het even voor je uit en kunnen je meteen al geruststellen. Er zijn wel meer dan 10 tips hoe je je tegenstanders kunt afleiden tijdens beer pong. Sommigen daarvan zijn geschikter voor mannen, anderen geschikter voor vrouwen.

 

Tips voor mannen om je tegenstanders af te leiden tijdens beer pong

 

1. Met je armen flapperen alsof je een vogel bent
Hierbij kun je eens lekker uit de bol gaan. Het spreekwoord doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, is hier zeker niet van toepassing! Door je armen driftig rond te zwaaien zorg je ervoor dat je tegenstanders hun focus verliezen en er al zeker niet zo vlug meer in zullen slagen om de balletjes in de bekers te gooien.

2. Doe een rondedans
Doe een rondedans en kies daarbij voor een zo gek mogelijke stijl. Je kunt het hierbij zo gek mogelijk maken als je zelf maar wil. De Kabouterdans van Plop en de vogeltjesdans zijn goede voorbeelden die je tegenstanders zeker van hun stuk zullen brengen! Succes verzekerd!

3. Laat het beste van jezelf zien, en voer een buikdans uit.
Maak hierbij sensuele gebaren die al zeker niet van een man verwacht worden. Je tegenstanders zullen in een deuk liggen en niet meer tot spelen toekomen.

4. Doe alsof je er helemaal niets van bakt.
Je kunt natuurlijk ook doen alsof je je helemaal in de luren laat leggen door de afleidingsmanoeuvres van je tegenstanders en dan de volgende beurt genadeloos terugslaan. Dit zien ze wellicht niet aankomen!

5. Blijf je tegenstander indringend aanstaren.
Niemand kan het goed verdragen wanneer hij of zij langdurig en indringend aangestaard wordt. De gevolgen hiervan zullen hilarisch zijn, want zo breng je je tegenstander helemaal van zijn of haar stuk en ze zullen er helemaal niks meer van bakken. Het spelletje beer pong zal zo helemaal in het, euh, bier vallen.

 

Tips voor vrouwen om je tegenstanders af te leiden tijdens beer pong

 

1. Haal al je charmes uit de kast
Zet letterlijk je beste beentje voor en laat zien wat voor lichamelijke troeven je allemaal in huis hebt. Je kunt er dan zeker van zijn dat geen enkele man dan nog oog heeft voor bekers en balletjes!

2. Houd met je vriendinnen een wet t-shirt wedstrijd
Ook dit is een onverwachte afleidingsmanoeuvre waardoor je mannelijke tegenstanders helemaal van de kaart gebracht worden.

3. Begin je vriendin hartstochtelijk te kussen
Mannen kunnen het nu eenmaal niet helpen, op een of andere manier raken ze gewoon gebiologeerd door twee (tong)zoenende meisjes. De balletjes zullen met moeite nog in de bekers geraken! Andere balletjes krijgen het misschien net iets te warm nu 😉

4. Neem een selfie van jezelf
Wanneer je een selfie neemt van jezelf met je vriendin, hebben je mannelijke tegenstanders waarschijnlijk alleen maar oog voor jullie en komt er van beer pong helemaal niks meer terecht!

5. Begin onverwachts te twerken!
De jongens zullen niet weten wat hen overkomt en je kunt er donder opzeggen dat het spelletje beer pong hierdoor deskundig in de war geschopt wordt!

Dit was het alweer voor vandaag! Veel plezier met beer pong en doe zeker niets wat wij zelf ook niet zouden doen 😉

Download hier gratis de meest gebruikte beer pong spelregels! 

5 TIPS OM BETER TE GOOIEN TIJDENS HET BEER PONG

 

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiële beer pong tafel!

 

Reacties

reacties