Beer Pong Tafel

 

Beer pong speel je niet op gelijk welke tafel. De tijd dat dit bekende studentikoze drankspel op een pingpongtafel gespeeld werd, ligt al heel erg lang achter ons. Over de jaren heen werd dit spel steeds verder verfijnd en werd de pingpongtafel als wedstrijdtafel langzaam maar zeker verlaten. Wil je beer pong als wedstrijdspel ernstig aanpakken, dan heb je een beer pong tafel nodig die aan de officiële afmetingen voldoet. Een professionele beer pong tafel meet 244 cm x 61 cm x 71 cm en is speciaal vervaardigd om aan de wedstrijdreglementen van de World Series Of Beer Pong te voldoen.

De beer pong tafels van Beer It On

Alle tafels die je in de webshop van Beer It On kan vinden, zijn professionele beer pong tafels die aan de reglementaire afmetingen voldoen. Deze standaard werd ontworpen om er zeker van te zijn dat geen enkel team voordeel zou kunnen halen uit eventueel afwijkende afmetingen van wedstrijdtafels. Ook het materiaal en de bovenlaag van het tafeloppervlak van onze tafels werd zo bewerkt dat elke beer pong tafel die wij verkopen aan de normen voldoet.

 

Een officiële Beer Pong tafel kopen

Een officiële beer pong tafel kopen doe je het best bij een bedrijf dat je vertrouwen waard is. Bij Beer It On zijn wij dag in, dag uit en jaar in jaar uit, elke dag met het populaire bierspel bezig. Het organiseren van toernooien en alles wat daarbij komt kijken, is gewoon ons leven. Bij ons kun je er dan ook zeker van zijn dat de beer pong tafel je bij ons in de webwinkel ziet staan aan al jouw eisen zal voldoen. Momenteel kunnen wij je met enige trots 4 verschillende beer pong tafels voorstellen die allemaal aan de eisen van de World Series Of beer pong voldoen. Ons assortiment wordt in de toekomst nog verder uitgebreid om er helemaal zeker van te zijn dat je bij ons de beer pong tafel vindt waar je naar op zoek bent.