Beer It On unieke beer pong tafels

Beer It On unieke beer pong tafels

We zijn heel trots op ons beerpong tafel assortiment. Wij zijn ook de enige met deze toffe designs en elk design heeft zijn eigen verhaal. Maak kennis met onze tafels en kom er achter wat ze zo uniek maakt.

Hierbij introduceren wij jullie aan de tafels

Al onze beer pong tafels zijn inklapbaar, inclusief verstelbare hoogte, stevig, lichtgewicht en waterproof. Deze tafels zijn voor binnen en buiten gebruik en makkelijk mee te nemen op reis, door zijn inklapbare functie. 

  • Specificaties Beer Pong tafel:
  • Afmetingen: 244 x 61 x 71 cm
  • Afmetingen ingeklapt: 61 x 61 x 15 cm
  • Dikte: 4,2 mm
  • Aluminium poten met verstelbare hoogte
  • Gewicht: +/- 10kg
Beer It On Beer Pong Tafel

Wij zien deze tafel als onze eerste zoon, hij lijkt veel op zijn vader kan je wel zeggen. Met ons logo in het midden maakt het deze tafel al helemaal speciaal. Beer It On Beer Pong Tafel is alleen weggelegd voor de betere werpers onder ons, want het motto van deze tafel is ook niet voor niets ‘’Sink It, Drink It’’. Ben jij de juiste speler voor deze tafel?

Hot or Not, dat maakt niet uit bij deze beer pong tafel, iedereen is gelijk in goede vorm als je het gezelligste spel ter wereld speelt!

Ohhhhhhhhhhhh ohhhh Ohhhhhhhhh
Throw the ball
Man make the ball hot like your hand is on fire
Throw the ball
Man the way you hit you are my one desire
Come on

 

Deze tafel is afkomstig uit Sicilië dus je moet van goede huizen komen om erop te spelen. Ben jij de heer en meester rond de beer pong tafel, laat het dan zien met deze beer pong tafel wie de enige echte Godfather is!

Onze beer pong tafel in opleiding, deze tafel is voor de studenten onder ons. Hij is wel wat gewend en is niet vies van een beetje alcohol op een feestje. Met deze beer pong tafel heb je geen wingman meer nodig, want je bent gelijk de sfeermaker van het spel.

Een beer pong tafel is alleen maar bedoeld om beer pong bekers op te zetten voor het spel. Dus we raden het ten zeerste af om zware dingen op te zetten en om er hevig op te leunen.

Veel plezier en laat ons jouw favoriet weten!

Beer It On

Download hier gratis de meest gebruikte beer pong spelregels! 

 

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiële beer pong tafel!

Reacties

reacties