Beer It On

YOUR PARTNER IN BEER PONG

Een jonge organisatie, voor en door Beer Pong spelers. Dat is Beer It On! Op een sfeervolle en verantwoordelijke manier zijn wij dé pioniers in het Nederlandse Beer Pong.

Beer Pong is in Amerika ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een populaire sport. En deze hype komt nu ook overgevlogen naar Nederland! Wij spelen het al enkele jaren en merken dat dit gezellige spelletje steeds meer wordt gespeeld. Maar die gedeukte keukentafel van je moeder en die lichte plastic bekertjes, dat kan echt niet meer. Dat moet maar eens afgelopen zijn!

EVENEMENTEN

Vanaf nu zijn wij jouw partner in Beer Pong! Wij organiseren evenementen waar jij met je vrienden een onvergetelijke avond kan beleven. Maar dan met professionele tafels, steady cups en aerodynamische balletjes. En het bier? Dat wordt natuurlijk ook geregeld!

UW EVENEMENT?

Wil jij nou een potje Beer Pong spelen op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, je verjaardagsfeest of andere evenementen? Maar heb jij niet het juiste materiaal? Ken je de spelregels niet helemaal? Geen probleem! Beer It On neemt al je zorg uit handen en draagt bij aan het succes van jouw evenement!

VERKOOP

Natuurlijk kun je bij ons ook spullen kopen in onze shop. Wij hebben voor jou de beste artikelen samengesteld zodat jij thuis met je vrienden direct aan de slag kunt met professioneel materiaal.

Vragen? Neem contact met ons op!