Beer Pong Bekers

 

Wie het bekende drankspelletje beerpong wilt spelen, heeft uiteraard beerpong bekers nodig. Je vraagt je misschien af waarom dit überhaupt nodig is, want zijn de gewone witte of doorschijnende drankbekers die we allemaal kennen van fuiven of festivals dan niet goed genoeg? Het is toch maar een spel, of niet soms? Wel, wie er zo over denkt, slaat de bal helemaal mis. Beerpong bekers zijn wel degelijk nodig, want enkel deze bekers hebben het juiste formaat om op succesvolle wijze een toernooi te kunnen organiseren.

 

Waarom heb je beer pong bekers nodig?

Het wellicht bekendste drankspel ter wereld kende is ontstaan in de jaren 1600, maar werd pas in de 20ste eeuw terug ontdekt toen het herontdekt werd aan enkele Amerikaanse universiteiten. Sinds die tijd is het populaire bierspel steeds verder geëvolueerd. Pingpongtafels werden stilaan vervangen door professionele beer pong tafels met gestandaardiseerde afmetingen en de traditionele drankbekers werden ingewisseld voor officiële beerpong bekers voor wedstrijden die allemaal dezelfde vorm en inhoud hebben. De bekers die je bij Beer It On kunt vinden, voldoen aan deze officiële normen en hebben allemaal een standaardinhoud van 400 ml. Dit is heel wat meer dan de gewone drinkbekers die veel kleiner zijn dan echte beerpong bekers.

 

Beer Pong bekers koop je bij een specialist

Beer It On is al jaren met beer pong bezig. Zo bouw je de expertise op om verantwoorde producten te verkopen. Als geen ander weten wij dat het wel degelijk nodig is om gestandaardiseerde beerpong bekers te gebruiken bij toernooien. Alleen dan wordt het spel namelijk eerlijk gespeeld. Officiële beerpong bekers koop je dus het best bij een specialist die zeer goed op de hoogte is van de gewenste formaten. Beer It On is zo’n specialist in beerpong bekers waarop je altijd kunt vertrouwen.