De Beer Pongende Kerstman

De Beer Pongende Kerstman

Het was een koude decemberavond aan de poolcirkel. Zelfs de reeën stonden te trillen op hun slanke pootjes en de elfjes zagen dat de baard van de Santa de Kerstman vol ijspegels hing. Daar hadden ze vlug iets op gevonden. Santa moest en zou koste wat het kost in beweging blijven. Om hem alvast een warm gevoel vanbinnen te laten krijgen, dachten de elfjes aan het kerstbier dat nog in de grote iglo stond.

Ze toverden vlug een glas tevoorschijn en schonken Santa een half literglas in. De Kerstman liet het zich smaken en wilde al gauw meer. Voor wat hoort wat, dachten de elfjes, en daarom bedachten ze het spelletje beer pong. Ze zetten een grote tafel neer tussen de stoel van de Kerstman en hunzelf in. Aan iedere kant van de tafel 10 bekers bier, dat leek hen wel voldoende om Santa te motiveren. Nu de Kerstman het glas bier in een teug helemaal ad fundum had gedronken, voelde hij de ijspegels uit zijn baard smelten. Het kerstbier leek wel een wondermiddel! Daar wou hij meer van drinken.

De elfjes zagen dat wel zitten, maar waren van mening dat daar wat tegenover moest staan. Ze vonden het een top idee. Nu Santa al een beetje tipsy was, lukte het hem van geen kanten om een balletje in een beker te gooien. Dus moest hij al het bier opdrinken, met als gevolg dat hij nu zijn roes ligt uit te slapen! De cadeautjes zullen dit jaar wat later komen, maar we wensen jullie toch al een Vrolijk Kerstfeest!

 

Het Beer It On – team

 

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiële beer pong tafel!

 

Reacties

reacties