Niet te missen: Dutch Masters of Beer Pong!

Niet te missen: Dutch Masters of Beer Pong!

Je hebt met grote waarschijnlijkheid heel wat gemist als je afgelopen zomer op 5 juni 2015 het Nederlands beer pong toernooi (Dutch Masters of Beer Pong I) in Oosterhout (NB) gemist hebt. Bierpong, beerpong of beer pong is een spel dat bij iedereen wel een belletje doet rinkelen. Zeker studenten hoeven we niet uit te leggen dat de kern van dit spel bestaat uit een pingpongballetje in de bekers bier van je tegenstander gooien. Vervolgens moet de tegenpartij iedere keer dat een balletje raak zit, de beker leegdrinken. Het team van wie de bekers het eerste vol balletjes zit, heeft het spel verloren. Als klap op de vuurpijl moeten ze ook nog eens het resterende bier opdrinken.

 

Wanneer je dit een totale verspilling van je kostbare tijd vindt, dan adviseren wij je om deze pagina zo vlug mogelijk te verlaten. Beer pong is niet voor watjes, en op 5 juni waren er ook geen watjes te bekennen in Oosterhout. Dutch Masters of Beer Pong I is ook niet voor deelnemers met een zwakke maag. 13 teams met elk 2 deelnemers vonden zich mans genoeg om de uitdaging aan te gaan. In totaal streden dus 26 dappere bierkrijgers mee om de titel ‘Dutch Masters of Beer Pong I. Ze werden ook nog eens aangemoedigd door een zeer enthousiast publiek!

 

Wist je trouwens dat de Dutch Masters of Beer Pong helemaal volgens de regels verliep? Beer pong spelen is meer dan een studentikoos tijdverdrijf waarbij het de bedoeling is om een paar jongens zich onder tafel te zien zuipen. Er werden officiële regels voor opgesteld door de World Series of Beer Pong (WSOBP). Beer it on organiseerde de Dutch Masters of Beer Pong en zorgde voor al het werk om ervoor te zorgen dat op 5 juni 2015 alles volgens de regels van de kunst verliep en er dus alleen maar plezier gemaakt werd!

Dutch Masters of Beer Pong I 2015 WINNAARS team Cheetah

 

De Dutch Masters of Beer Pong begonnen die dag om 18 uur en na een hevige, maar gezellige strijd was de wedstrijd afgelopen om 24 uur. Team ‘Cheetah’ met Lars Verwijst en Aart Joosen hadden die avond het beste richtingsgevoel en hadden het meeste bier over. Zij werden terecht uitgeroepen tot de trotse Dutch Masters of Beer Pong I. Het team ‘2balls1cup’ werd verdienstelijk tweede.

 

Wie van drinken en plezier houdt, mag er zeker van zijn dat deze avond voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring was, juist omdat Beer it on zich als organisator strikt aan de regels die de WSOBP aanhoudt. Deze formule zorgde ervoor dat de eerste editie van de Dutch Masters of Beer Pong een succes was en zeker voor herhaling vatbaar. Beer it on plant nu al het vervolg met de Dutch Masters of Beer Pong II die er in 2016 aankomt. Hou deze site zeker in het oog om deze tweede editie niet te missen.

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiële beer pong tafel!

 

Reacties

reacties