Oudejaarsavond, beer pong avond

Oudejaarsavond, beer pong avond

Oudejaarsavond vieren is altijd wel gezellig wanneer je de overgang van Oud naar Nieuw met vrienden, kennissen of naasten kunt vieren. Je kunt er een traditioneel gangenmenu voor kiezen, of je kunt dit jaar gaan voor iets geheel nieuws. Iets wat je waarschijnlijk nog nooit eerder gedaan hebt op oudejaarsavond. Dan denken wij uiteraard meteen aan beer pong en ook al heeft diegene nog nooit in zijn of haar leven beer pong gespeeld, dan is net oudejaarsavond het beste moment om ermee te beginnen! De sfeer zit er goed in. Meer dan waarschijnlijk heb je al een grote tafel in de huiskamer gezet en wat is er nu leuker dan na de tafel eerst te hebben afgeruimd, dan ze meteen terug vol te zetten met 10 bekers vol met bier aan iedere kant van de tafel. Het enige waar je wel op voorhand op moet letten is dat je om oudjaar te vieren ook pingpongballetjes in huis haalt. Wie het helemaal goed wil doen, kan op voorhand een beer pong set met bekers en balletjes in huis halen.

 

Kandidaten genoeg om een team mee te vormen

Een van de grote voordelen van een vriendschappelijke beer pong avond in een gezellige sfeer met je familie op oudejaarsavond is dat je met grote waarschijnlijkheid met een grote groep mensen bijeen bent die groot genoeg is om er twee teams mee samen te stellen. Het positieve aan beer pong is dat iedereen vanaf 18 jaar in Nederland hieraan kan deelnemen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen van 18+ kan genieten van beer pong. Hoe je de teams samenstelt, kun je zelf kiezen. Je kunt de ouderen tegen de jongeren laten spelen, de mannen tegen de vrouwen, de ene tak van de familie tegen de andere tak. Het maakt niet uit hoe je de teams samenstelt, de hoofdzaak bij beer pong is immers dat je plezier aan het spel beleeft.

 

Heb je hulp nodig bij het organiseren van de beer pong op oudejaarsavond?

Hoewel we op de Beer It On site er alles aan doen om alles zo goed mogelijk uit te leggen, kan het zijn dat het een en ander toch nog niet helemaal duidelijk is. Wanneer dat het geval is, kun je ons (the godfather of beer pong in Nederland) altijd bereiken bij Beer It On of op Facebook. Wij helpen je als een van de pioniers van beer pong in Nederland graag verder. Beer pong is onze passie en daarom willen wij het plezier dat we eraan beleven ook naar jou toe uitdragen.

Extra info:

Kijkje nemen in onze webshop klik hier

Beer pong tafel huren klik hier

 

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiƫle beer pong tafel!

Reacties

reacties