Voor en door beer pong spelers

Voor en door beer pong spelers

Wij houden je graag op de hoogte van trends rondom beer pong zoals nieuws, illustraties, acties en natuurlijk onze beer pong evenementen op je favoriete social media platform. Zoals je misschien al weet, vinden wij het zelf al te leuk om zulke dingen te delen. Ons voornamelijke doel is om meer liefhebbers bij elkaar te brengen en dat we samen de passie voor het spel kunnen delen.

Whatsapp – New

We hebben een totaal nieuwe manier om je op de hoogte te houden van acties, nieuws en opkomende evenementen omdat we zelf ook vaak actief zijn op Whatsapp, hebben we een nieuw concept gelanceerd. Zoals we allemaal weten is Whatsapp makkelijk te gebruiken en je hebt het altijd bij je. PROBEER HET ZELF UIT hoe efficiƫnt het is +31(0)638078599.

Heb je vragen of zijn er bepaalde dingen niet duidelijk dan behandelen wij je vraag ook graag via whatsapp als je dat fijner vindt dan via email (info@beeriton.nl). Met Whatsapp kunnen we snel je vraag in behandeling nemen en flexibel te werk gaan.

Waarom dat wij dit graag zo doen is voornamelijk om het zo simpel mogelijk te houden en voor een prettige samenwerking op een innoverende manier.

Want wie niet deelt, kan ook niet vermenigvuldigen.

Volg ons op:

Beer It On

 

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiƫle beer pong tafel!

Reacties

reacties