Wat heb ik nodig voor een potje beer pong?

Wat heb ik nodig voor een potje beer pong?

Wij hebben de belangrijkste dingen voor jou op een rijtje gezet zodat je gelijk aan de slag kan met het leukste spel ter wereld. Deze simpele tips kunnen goed van pas komen.

Eerst moet je zorgen voor een geschikte locatie waar je genoeg speelruimte hebt om jezelf uit te leven in het spel. Daarnaast zorg voor losse gastheren en natuurlijk een toenemende sfeer. Een van de grootste voordelen van beer pong is dat het niet uitmaakt of je het in een bar, keuken, garage, tuin, op een feest of in een studentenkamer speelt.

Beer Pong Cups rood

Wat we natuurlijk niet kunnen vergeten, zijn de Red Cup bekers die wij natuurlijk allemaal kennen van Amerikaanse films en van de film Road Trip Beer Pong (aanrader). Deze bekers hebben de ideale maat waar iedere beer pong bal in zou willen liggen op een bedje van bier. Natuurlijk kan je met iedere plastic beker en balletjes beer pong spelen.

Beer Pong Ballen

Een van de grootste obstakel blijven de tafels. Veel nieuwkomers worden afgeschrikt door de relatief prijzige professionele beer pong tafels. In dit geval, hoef je alleen te weten wat je precies wilt. Voor een potje beer pong zijn Red Cup bekers en beer pong ballen al voldoende. Maar als je een goede kwaliteit wilt, op een hoogte verstelbare, stevige, lichtgewicht inklapbare tafel haal je de maximale belevenis uit het spel.

Beer Pong Tafel Beer It On 4

Er zijn veel speculaties over het spel beer pong, zoals de naam al duidelijk maakt. Alleen dat geldt niet dat je gedwongen bent om het met bier te spelen. Beer pong is een wedstrijd met een mix van leuke en sportieve elementen en moet niet verward worden met comazuipen of iets dergelijks. Verantwoord drinken is een groot deel van de cultuur en het wordt dus ook gespeeld op voorbeeldige wijze in meer professionele kringen en door liefhebbers.

En wat ontbreekt er nog als laatste?

Juist, volle bak ambiance! Dus verzamel je beste vrienden, kennissen, familieleden, een paar hot chicks en begin te spelen!

Veel plezier en Get Your Balls Wet!

Beer It On

Download hier gratis de meest gebruikte beer pong spelregels! 

Schrijf jij nu in!
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een officiële beer pong tafel!

Reacties

reacties